همه چیز در مورد انواع روش های گونه گذاری
گونههای صاف، زیبایی و طراوت را از چهره میگیرند و صورت را مایوس نشان میدهند. برجسته بودن استخوانهای گونه به طور قابل توجهی به زیبایی طبیعی صورت می افزاید. گونهگذاری راهحلی است که شادابی و طراوت به صورت و چهره بازگردانده شده و زیبایی صورت مورد توجه قرار گیرد. بهبود ساختار چهره با برجسته کردن گونه میتواند به طور قابل توجهی باعث هماهنگی کلی چهره شود و در عین حال زیبایی طبیعی برای چهره به ارمغان آورد. خوشبختانه گزینه های جراحی و غیر جراحی برای برجسته کردن گونه وجود دارند که باعث بازیابی حجم گونه میشود تا مجدد ًا از ظاهر خود رضایت داشته باشید. در ادامه انواع این روش ها معرفی می گردد.
علت انجام گونه گذاری
- افزایش سن
- کاهش وزن
- قرار گرفتن در معرض نور خورشید
- سیگار کشیدن
- ژنتیک
- تغییرات جنسیتی
- تصادفات
تاثیرات گونه گذاری
- برجسته سازی گونه ها
- رفع شلی گونه ها
- رفع گودی زیر چشم ها
- رفع تورفتگی در گونه ها
- شادابی صورت
مزایا گونه گذاری
گونهگذاری یکی از روشهای جوانسازی و ایجاد طراوت بر چهره و صورت است که عوارض کمی دارد یا حتی در بعضی موارد بدون عوارض است. در گونهگذاری علاوه بر عوارضهای کم که به آن اشاره شد حتی درد در حین عمل نیز بسیار کم است یا حتی دردی حس نمیشود، گونهگذاری بسیار سریع انجام میشود و زمان زیادی نمیبرد و علاوه بر تمام مزایای اشاره شده شادابی، زیبایی، طراوت وجوانی را به چهره شما برمیگرداند.
معایب گونه گذاری
معمولا روشهایی مانند گونهگذاری با چربی یا بوتاکس و فیلر عوارض کمی دارند ولی در نظر داشته باشید که در روشهای پروتز یا ایمپلنت عوارض پس از جراحی غیر قابل انکار است. به طور کلی به وجود آمدن گونههای نامتقارن یا عفونت و یا افتادگی در صورت و گونه از عوارض گونهگذاری هستند، که با مشورت و در نظر داشتن یک پزشک متخصص و ماهر ریسک این عوارض بسیار کم میشوند و حتی به صفر میرسند.
انواع روش های گونه گذاری
- ایمپلنت گونه
- پروتز گونه
- تزریق چربی گونه
- تزریق فیلر گونه
- بوتاکس گونه
گونهگذاری با جراحی
در جراحی اصلاح گونه، پزشک یک برنامه جراحی شخصی را بر اساس نیازهای خاص و ویژگی های صورت بیمار ایجاد می کند. این روش ممکن است شامل برداشتن چربی اضافی، تنظیم موقعیت ماهیچه ها یا تغییر شکل ساختارهای استخوانی برای بهبود شکل و کانتور گونه ها باشد. در طول جراحی، معمولاً از تکنیک های پیشرفته بیهوشی برای اطمینان از راحتی و ایمنی بیمار در طول عمل استفاده می شود. علاوه بر این، پزشک از ابزارها و تکنیک های دقیق جراحی برای به حداقل رساندن ضربه جراحی و زمان بهبودی استفاده می کند.
روش های جراحی ترمیمی با توجه به نوع آسیب دیدگی صورت توسط پزشک متخصص جراحی شکستگی صورت تعیین می شود. برای این منظور پزشک در ابتدا نیازهای بیمار را به طور کامل ارزیابی می کند و به او توصیه کند که کدام روش ها برای دستیابی به عملکرد مورد نیاز و ظاهر مورد نظرش موثر است. همچنین گاهی اوقات جراحی ترمیمی ناشی از آسیب دیدگی صورت ممکن است به چندین روش انجام شود که در این صورت جدول زمانی بازسازی در طول جلسه مشاوره برای بیمار مشخص می گردد.
گونهگذاری با ایمپلنت
ایمپلنت گونه یک روش حجم بخشیدن به گونه است و سبب جوانترشدن صورت می شود. عمل پروتز گونه به این صورت انجام می گیرد که جراح متخصص پس از بی حسی موضعی بیمار یک برش ظریف درون لبه بالای گونه یعنی دقیقاً قسمتی که ایمپلنت در آن نصب شده ایجاد می شود. از بخیه برای محکم کردن ایمپلنت به پوست استفاده می شود. انجام این کارمی تواند به جا به جا نشدن پروتز کمک کند. درعمل پروتز گونه از بخیه های جذبی استفاده شده وجای این بخیه ها در دهان احساس نمی شود.
گونهگذاری با تزریق چربی یا فیلر
انجام عمل زیبایی با استفاده از تزریق چربی یکی از روش های بسیار مناسب و کم خطر برای جوانسازی نواحی مختلف بدن و پوست است؛ چرا که چربی مورد نیاز از بدن خود فرد برداشته می شود و بدین ترتیب هیچگونه مواد مضر یا غیر طبیعی به بدن فرد وارد نمی شود. برای مثال چربی مورد نیاز از ران، شکم و یا پهلو فرد خارج می شود با استفاده از سانتریفیوژ تخلیص می شود، سپس با گذشتن از فیلتر نانو مواد زائد و غیر چربی از آن جدا می شود و برای استفاده در محل مورد نیاز آماده شده و تزریق می گردد. در واقع تزریق چربی، یک نوع پیوند چربی است.
استفاده از فیلرهای پوست یک عمل تزریقی محبوب است که برای افزودن یا بازگرداندن حجم به گونه مورد استفاده قرار میگیرد و موجب حجیم سازی پوست خواهد شد. از محبوب ترین ژل های تزریقی می توان به هیالورونیک اسید اشاره کرد. پزشک با تزریق داروی بیحسکننده موضعی نواحی مورد نظر را بیحس میکند تا شما در طول تزریق هیچ دردی را متحمل نشوید. گاهی ممکن است این داروهای بیحسی با ژل ترکیب و به گونه تزریق شود. در مرحله بعد ژل با سوزنهای مخصوص و با دقت به گونهها تزریق میگردد.
گونهگذاری با پروتز
در جراحی کاشت گونه به روش پروتز، معمولا از پروتزهایی که از جنس محکم و سختی تشکیل شدند استفاده می شود. شکل و اندازه این پروتزها، متناسب با حالت و فرم صورت هر شخص در نظر گرفته می شود. پزشک متخصص برای گذاشتن پروتز ، لپ و محل داخلی گونه که بین دندان ها است را باز نموده و پروتز را روی استخوان گونه قرار می دهند و با به کار گذاشتن یک پیچ آن را ثابت می کند. لازم به ذکر است در این روش برای بهبودی از بخیه های جذبی نیز استفاده می شود.
گونهگذاری با بوتاکس
بوتاکس گونه به عنوان یک روش زیبایی است، که از آن برای کانتورینگ و زیبا سازی صورت استفاده می شود. پزشک متخصص با توجه به تجربه و دانشی که دارد، قسمتهایی از گونه را برای تزریق بوتاکس مشخص میکند. سپس این نواحی را استریل کرده و بیحسی موضعی را بر روی آنها اعمال میکند. بعد از اینکه مراحل آمادهسازی تمام شد، تزریق بوتاکس شروع میشود.
مراقبت های بعد از گونه گذاری
- تا مدت زمان 2 به صورت طاق باز نخوابید.
- محل عمل شده را نخارانید، فشار ندهید و از ماساژ دادن این ناحیه به طور جدی خودداری کنید.
- مصرف مشروبات الکی، سیگار و سایر دخانیات تا 2 هفته پس از عمل ممنوع است و برای دریافت بهترین نتیجه باید از آنها دوری کنید.
- یکی از راهکارهای کاهش التهاب این است که به طور مرتب از کمپرس یخ استفاده کنید.
- بایستی داروهایی که توسط پزشک جهت بهبود، تسکین و کاهش التهاب تجویز می شود را به طور مرتب مصرف کنید.
- پس از روش های تزریقی باید تا مدتی برای خروج از خانه حتما از کرم ضد آفتاب استفاده کنید؛ در غیر این صورت اشعه های مضر نور خورشید می تواند به ناحیه تزریق آسیب برساند.
- به جز کرم ضد آفتاب استاندارد که پزشک تجویز می کند استفاده از سایر کرم های آرایشی تا حد امکان ممنوع است.
- به جز موارد ذکر شده پزشک بنا بر وضعیت جسمانی و نوع عمل فرد، مراقبت های پس از عمل را شرح می دهد که رعایت آنها برای دریافت بهترین نتیجه ضروری است.
- گونهگذاری یکی از جراحی یا عملهای پرطرفدار و کمخطر نسبت به دیگر جراحیهای پلاستیک میباشد. این جراحی با حذف تورفتگی و یا افتادگیهای صورت و چهره شما زیبایی را به صورت شما برمیگرداند و علاوه برآن این زیبایی از ماندگاری قابل قبولی برخوردار است.
- فرایند پیری بدن ادامه پیدا می کند و همین موضوع به ادامه کاهش حجم گونه در روشهای تزریقی منجر می شود؛ اما نتیجه گونه گذاری ایمپلنت و پروتز، دائمی است و همیشه همراهتان باقی خواهد ماند.
هزینه گونه گذاری
عواملی همچون منطقه کلینیک پزشک متخصص، روش گونه گذاری، دستمزد پزشک متخصص، امکانات اتاق عمل و ….. همگی در تعیین قیمت و هزینه گونهگذاری تاثیرگذار هستند.
سوالات متداول
چه افرادی گزینه مناسبی برای گونه گذاری هستند؟
- استخوان گونه آنها صاف است.
- صورت کاملا گرد داشته و برجستگی گونه مشخص نمیشود.
- افرادی که وزن زیادی از دست دادهاند.
- در افرادی که با افزایش سن حجم گونههای آنها کم شده و گونهها به سمت پایین افتادهاند.
- افرادی که تمایل دارند، چهرهای جوانتر و شادابتر داشته باشند.
ماندگاری گذاشتن گونه چگونه است؟
- انجام این عمل در روش های جراحی کاملا ماندگار و دائمی میباشد؛ اما در سایر روش ها موقتی است. ماندگاری فیلرهای مصنوعی از 6 تا 18 ماه و بوتاکس نیز 6 تا 12 ماه است. ماندگاری تزریق چربی نیز بین 1 تا 3 سال است.
آیا گونه گذاری دائمی میباشد؟
- روش جراحی دائمی است؛ اما روشهای دیگر عبارتند از تزریق چربی، تزریق فیلر و بوتاکس موقتی هستند.
تزریق ژل به گونه چقدر طول میکشد؟
- زمان انجام این عمل بین 30 الی 60 دقیقه است؛ اما ممکن است با توجه به شرایط فردی تا 90 دقیقه افزایش یابد.
آیا ایمپلنت گونه از تزریق فیلر بهتر است؟
- ایمپلنت گونه راه حلی ایده آل برای افرادی است که به دنبال ماندگاری طولانی مدت هستند. ایمپلنت های پزشکی صورت عملکرد قوی تری در افزایش حجم گونه در مقایسه با فیلرها دارد. استفاده از تزریق فیلر برای بیمارانی که با افتادگی شدید گونه مواجهند، گزینه مناسبی برای دستیابی به نتایج دلخواهشان نیست.
نتیجهگیری
داشتن گونه برجسته و جذاب باعث میشود چهره شما جلوهای متناسب و زیبا داشته باشد. افرادی که به دلایل مختلف، حجم صورتشان کاهش یافته و یا دچار افتادگی گونه شدهاند، میتوانند از گونه گذاری بهره ببرند. روشهای مختلفی برای برجسته سازی گونه و جوانسازی ظاهر افراد وجود دارد، ازجمله پروتز و ایمپلنت گونه، تزریق چربی، فیلر و بوتاکس در گونه که بهترین روش توسط پزشک متخصص برای هر بیمار انتخاب می گردد. هر یک از این روش ها باید زیر نظر یک پزشک متخصص و در یک مرکز مجهز انجام شوند.
آدرس : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، نبش خیابان مهرداد شرقی ، ساختمان الهیه ، طبقه سوم
تلفن : 31312141 (031)درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
- همه چیز در مورد عمل جراحی پروتز گونه تاریخ انتشار : 1403-07-05تاریخ بروز رسانی : 1403-07-08
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .