پیکرتراشی کل بدن چیست و چگونه انجام میشود؟
پیکرتراشی کل بدن یک روش زیبایی غیرجراحی است که با استفاده از تکنیکهای مختلف مانند لیپوساکشن، لیزر، و رادیو فرکانسی، به شکلدهی و بهبود تناسب اندام میپردازد. این روشها به کمک متخصصان باتجربه به رفع چربیهای موضعی، کاهش سلولیت، و بهبود خطوط بدن کمک میکنند. پیکرتراشی به افرادی که از رژیمهای غذایی و ورزش نمیتوانند به نتیجه دلخواه برسند، راهحل مؤثری ارائه میدهد و میتواند نتایج طبیعی و زیبایی را به همراه داشته باشد. در این مقاله به بررسی روشها، مزایا و نکات مهم در خصوص پیکرتراشی کل بدن پرداخته میشود.
- پیکرتراشی چیست؟
- انواع روش های پیکرتراشی
- مزایای پیکرتراشی کل بدن
- بهترین روش پیکرتراشی بدن
- نواحی مناسب بدن برای انجام پیکر تراشی
- عوارض پیکرتراشی کل بدن
- کاندیدای مناسب پیکرتراشی کل بدن
- کاندیدای نامناسب پیکرتراشی کل بدن
- فرآیند پیکرتراشی کل بدن
- مراقبتهای پس از پیکرتراشی کل بدن
- تفاوت پیکرتراشی و لیپوماتیک
- هزینه پیکرتراشی کل بدن
- سوالات متداول
- نتیجهگیری
پیکرتراشی چیست؟
پیکرتراشی یکی از عمل های زیبایی بدن و شکم است که در حال حاضر بسیار محبوب شده است. پیکرتراشی در تمامی قسمتهای بدن انجام نمیشود و تنها بخشی از اندام که دچار چربی اضافه هستند را شامل میشود. طی این عمل چربی های کل بدن خارج نمی شوند. بلکه تنها قسمتی از اندام که فرم زیبایی به بدن میدهد را جراحی نموده و چربی های آن را خارج میکنند. پیکرتراشی به صورت عمل جراحی و همچنین بدون نیاز به عمل جراحی انجام می شود.
انواع روش های پیکرتراشی
روش پیکرتراشی | توضیحات |
بدون جراحی | استفاده از دستگاههای اشعه ایکس برای حذف چربی بدون برش. |
لیپوماتیک | خارج کردن چربی از شکم با سوراخ کوچک. |
لیپوست | جدا کردن چربی با T-A-L و ویبریشن. |
لیپوساکشن | استفاده از لوله مکش برای برداشتن چربی. |
لیپولیز | حذف چربی با مایع و خارج کردن از طریق کبد. |
بادیجت | حذف چربی با فشار آب. |
ابدومینوپلاستی | کوچک کردن شکم با برشهای جراحی. |
مزایای پیکرتراشی کل بدن
پیکرتراشی کل بدن، مزایای فراوانی دارد و به همین سبب، توجه بسیاری از افراد را به خود اختصاص داده است؛ برخی از این مزایا عبارتند از:
- در این روش افتادگی پوست از بین میرود.
- پیکرتراشی اعتماد به نفس فرد را افزایش میدهد.
- طی این عمل، چربیهای اضافه قسمتی از بدن خارج میشوند و بدن فرم زیبایی پیدا میکند.
- در صورتی که پس از این عمل یک سبک زندگی مناسب برای خود انتخاب کنید، نتایج آن ماندگار خواهند بود.
- از بین رفتن چربیهای اضافه، سبک زندگی فرد را بهتر میکنند. او میتواند بهتر از قبل حرکت کند و به ورزش بپردازد.
بهترین روش پیکرتراشی بدن
پیکرتراشی بدن به تکنیکهایی گفته میشود که طی آن، فرم زیبایی به بدن میبخشند. شما میتوانید با انجام تمرینات ورزشی و یک تغذیه سالم، بدون آن که تحت عمل جراحی قرار بگیرید، به بدن خود فرم و حالت زیبایی ببخشید. شیوههای غیر جراحی که با استفاده از دستگاههای لیزر اقدام به حذف چربیهای اضافه بدن میکنند، از جمله بهترین روشهای پیکرتراشی به شمار میروند. در صورتی که قصد دارید این چربیها را به روش تهاجمی و با استفاده از عمل جراحی از بین ببرید، حتماً در مورد بهترین روش پیکرتراشی بدن که برای شما مناسبتر است، از پزشک خود سوال کنید.
نواحی مناسب بدن برای انجام پیکر تراشی
همان گونه که اشاره شد، پیکرتراشی یکی از عملهای زیبایی است که طی آن میتوان فرم بسیار زیبایی به یکی از قسمتهای بدن بخشید. این عمل برای بخشهای مختلفی از جسم که چربیها در آن جمع شدهاند، قابل انجام است. شما میتوانید پیکرتراشی را برای شکم، پهلوها، ران، باسن، بازوها ، سینهها، صورت، زانوها، کمر و حتی پشت خود انجام دهید. آنچه اهمیت دارد این است که با کمک یک متخصص حاذق و با تجربه، تشخیص دهید که کدام یک از نواحی بدن به پیکرتراشی نیاز دارند و سپس برای انجام آن اقدام کنید.
عوارض پیکرتراشی کل بدن
پیکرتراشی بدن نیز مانند هر عمل زیبایی دیگری، با عوارضی همراه است. اگر قصد دارید این عمل را انجام دهید، بهتر است در مورد عوارض آن هم اطلاعاتی داشته باشید. از جمله مهمترین عوارض پیکرتراشی کل بدن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- در صورتی که به مراقبتهای پس از عمل توجه نکنید، ممکن است دچار عفونت و خونریزی شوید.
- گاهی اوقات ممکن است در دو قسمت بدن که این عمل را انجام دادهاید، شاهد عدم تقارن باشید.
- در برخی از مواقع، شاهد اسکار و برجای ماندن اثر بخیهها بر روی بدن خواهید بود.
- ایجاد لخته خون در محل جراحی، یکی دیگر از عوارض عمل پیکرتراشی است.
- تجمع مایعات، کبودی و تورم را نیز به عوارض پیکرتراشی اضافه کنید.
کاندیدای مناسب پیکرتراشی کل بدن
پیکرتراشی که یکی از تکنیکهای زیبایی است، با هدف فرم بخشیدن به بدن انجام میشود. این عمل برای کسانی که در ادامه مطلب به آنها اشاره میکنیم، مناسب است:
- افرادی که پس از کاهش وزن، هنوز در برخی از قسمتهای اندام خود با چربی اضافه روبرو هستند.
- افرادی که به سبب افزایش سن، بارداری و رژیمهای مختلف با افتادگی پوست مواجه شدهاند.
- افرادی که یک سبک زندگی سالم دارند؛ ورزش میکنند و از مواد غذایی سالم استفاده میکنند.
- کسانی که دوست دارند اندام زیبا و متناسبی داشته باشند.
- کسانی که از نظر سلامتی در وضعیت خوبی به سر میبرند.
- افرادی که سیگار یا الکل مصرف نمیکنند.
پیکرتراشی کل بدن شامل مجموعهای از روشها است که هدف آن بهبود شکل بدن از طریق حذف چربی اضافی، سفت کردن پوست و شکلدهی به اندام است. تکنیکهایی مانند لیپوساکشن، جراحی شکم (ابدومینوپلاستی) و لیفت بدن معمولاً پس از کاهش وزن قابل توجه برای به دست آوردن خطوط بدن صافتر و متناسبتر استفاده میشوند. همچنین روشهای غیرجراحی مانند کرایولیپولیز و رادیوفرکانسی نیز برای کاهش چربی بدون نیاز به جراحی محبوب شدهاند. این روشها بهویژه برای افرادی که به وزن ایدهآل خود نزدیک هستند اما میخواهند شکل بدن خود را تکمیل کنند، ایدهآل است. این اطلاعات از سایتهای American Society of Plastic Surgeons و Mayo Clinic نقل شده است.
کاندیدای نامناسب پیکرتراشی کل بدن
هر چند عمل پیکرتراشی باعث ایجاد فرم و ظاهر زیبایی برای اندام میشود، اما انجام آن برای تمامی افراد پیشنهاد نمیشود. در ادامه مطلب، کاندیدای نامناسب برای عمل پیکرتراشی کل بدن را به شما معرفی میکنیم:
- افرادی که دچار نوسانات وزنی هستند.
- خانمهایی که در دوران بارداری یا شیردهی قرار دارند.
- کسانی که از سیگار و مشروبات الکلی استفاده میکنند.
- کسانی که به داروهای بیهوشی یا بیحسی، حساسیت دارند.
- افرادی که به تازگی یک عمل جراحی را پشت سر گذاشتهاند.
- افرادی که با مشکلات افسردگی دست و پنجه نرم میکنند و ذهنیت سالمی برای این عمل ندارند.
- افرادی که از نظر سلامتی در وضعیت خوبی قرار ندارند و به بیماریهای مزمن و جدی مانند ناراحتی قلبی، دیابت و ... مبتلا هستند.
فرآیند پیکرتراشی کل بدن
قبل از انجام عمل پیکرتراشی، ابتدا یک جلسه با پزشک خود خواهید داشت. در این جلسه بدن شما ارزیابی میشود و قسمتهایی که باید پیکرتراشی برای آنها انجام شود، مشخص میگردند. پس از آن پزشک با تجویز آزمایشهای تخصصی، از سلامتی عمومی بدن شما مطمئن میشود. در روز عمل با استفاده از بیهوشی عمومی یا موضعی، برای عمل آماده میشوید. سپس بر اساس یکی از روشهای پیکرتراشی، شروع به خارج کردن چربیها از بدن میکنند. طی این عمل پوست اضافی و افتاده نیز برداشته میشود. پس از پایان عمل، برشها با بخیههای کوچک به هم دوخته میشوند. سپس اگر علائم حیاتی شما پایدار بود و هیچ مشکلی به وجود نیامد، میتوانید بیمارستان را ترک کنید. پس از آن باید دوران نقاهت را پشت سر بگذارید و به خوبی از خود مراقبت کنید تا دوباره بتوانید به زندگی عادی برگردید.
مراقبتهای پس از پیکرتراشی کل بدن
پس از آن که عمل پیکرتراشی بدن به پایان رسید، دوران نقاهت آغاز میشود. در این دوران باید به خوبی از خود مراقبت کنید تا دچار عوارض عمل پیکرتراشی نشوید؛ این مراقبتها شامل موارد زیر هستند:
- از مصرف الکل و دخانیات در این دوران، پرهیز کنید.
- بهتر است چند روزی را در خانه بمانید و به استراحت مشغول شوید.
- به میزان کافی آب بنوشید و اجازه ندهید بدن شما با کم آبی مواجه شود.
- تمام داروهایی که پزشک برای شما تجویز کرده است را سر ساعت مصرف کنید.
- در دوران نقاهت پس از پیکرتراشی، به هیچ عنوان کارهای سنگین انجام ندهید.
- از مواد غذایی سالم و پرخاصیت که حاوی پروتئین، ویتامین و مواد معدنی هستند استفاده کنید.
تفاوت پیکرتراشی و لیپوماتیک
پیکرتراشی کل بدن و لیپوماتیک ، دو روشی هستند که توسط آنها میتوان چربیهای بدن را حذف کرد و شکل ظاهری زیبایی به اندام بخشید. میان این دو روش تفاوتهایی وجود دارد. به عنوان مثال پیکرتراشی بر روی بخشهای مختلفی از اندام تمرکز دارد و هدف آن ایجاد اندامی شبیه مجسمه است. لیپوماتیک یکی از روشهای پیکرتراشی است که به صورت هدفمند بر روی حذف چربیها با ابزارهای تخصصی تمرکز دارد. حوزه تمرکز پیکرتراشی زیبایی کل بدن است؛ در حالی که لیپوماتیک بر روی حذف چربیهای قسمتی از بدن به خصوص شکم و پهلو تمرکز دارد.
هزینه پیکرتراشی کل بدن
یکی از مهم سوالاتی که ممکن است برای برخی از افراد به وجود آید این است که هزینه پیکرتراشی کل بدن چقدر است؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم پارامترهای زیادی وجود دارند که در این زمینه موثر هستند و در این قسمت به برخی از آنها اشاره میکنیم:
- دستمزد جراح
- تجهیزات بیمارستان
- نوع تکنیکی که برای پیکرتراشی انتخاب شده است
- هزینه آزمایشاتی که قبل از عمل باید انجام دهید
سوالات متداول
عمل پیکر تراشی چند ساعت طول میکشد؟
- معمولا این عمل، بین 1 الی 4 ساعت به طول میانجامد. این موضوع به نوع عمل و ناحیهای که چربیها باید از آن خارج شوند بستگی دارد.
آیا پیکر تراشی آقایان نیز ممکن است؟
- بله؛ آقایان هم میتوانند با عمل پیکرتراشی، فرم زیبایی به اندام خود ببخشند و چربیهای موضعی آن را از بین ببرند.
بیخطرترین روش پیکر تراشی کدام است؟
- در میان انواع روشهای پیکرتراشی، لیپوساکشن به سبب تکنیکهای پیشرفته خویش، به عنوان یکی از روشهای بیخطر حذف چربیها شناخته شده است. طی این روش، بافتها آسیب زیادی نمیبینند و فرایند بهبودی سریعتر انجام میشود.
آیا نتیجه عمل پیکر تراشی دائمی است؟
- در صورتی که پس از عمل پیکرتراشی رژیم غذایی متعادلی داشته باشید و همواره ورزش کنید، نتایج آن ماندگار و دائمی خواهند بود.
دوره بهبودی بعد از پیکر تراشی چقدر طول میکشد؟
- برای آن که به بهبودی کامل پس از پیکرتراشی برسید، باید 1 الی 4 هفته صبر کنید.
آیا پیکر تراشی برای افرادی با اضافه وزن زیاد مناسب است؟
- خیر؛ این عمل برای کسانی مناسب است که به وزن ایدهال خود نزدیک هستند و قصد دارند بخشی از چربیهای موضعی که با رژیم و ورزش از بین نرفته اند را حذف کنند.
آیا نیاز به بستری شدن بعد از عمل پیکر تراشی است؟
- معمولاً بسیاری از بیمارانی که عمل پیکرتراشی را انجام میدهند، همان روز میتوانند به خانه بازگردند. این موضوع به وضعیت سلامتی بیمار و نوع عمل پیکرتراشی بستگی دارد.
نتیجهگیری
در نهایت باید به این موضوع اشاره کنیم که پیکرتراشی کل بدن، روشی است که توسط آن میتوان فرم زیبایی به اندام بخشید. با این عمل اعتماد به نفس از دست رفته خود را باز مییابید و احساس خوشایندی نسبت به اندام خود پیدا میکنید. البته فراموش نکنید که قبل از انجام این عمل، حتماً جوانبی منفی و مثبت آن را در نظر بگیرید. سپس با یک متخصص حاذق و با تجربه مشورت کنید و در صورت صلاحدید پزشک، به سراغ این عمل بروید.
آدرس : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، نبش خیابان مهرداد شرقی ، ساختمان الهیه ، طبقه سوم
تلفن : 31312141 (031)نظرات کاربران درباره این مطلب :نادیا محرابی [ 1403-09-17 ] بهترین روش پیکرتراشی برای خانم ها کدوم روش هستش؟
پریا فتحی [ 1403-09-17 ] پیکرتراشی برای چه کسانی مناسب است؟
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .